Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Άσκηση Survivor...





Όση ώρα η Νίκη έβλεπε Survivor σκάρωσα την άσκηση:

Aφού όλοι βλέπουμε "καταναγκαστικά" (τραβάτε με και ας κλαίω) Survivor θα δώσω τα δεδομένα της παραπάνω άσκησης που δεν χρειάζεται εξήγηση μιας και την εμπεδώσαμε αμέσως μιας και την είδαμε 11 φορές σήμερα....

Την χρονική στιγμή t=0 αρχίζει το μάτς και o  Κοκ ασκεί οριζόντια δύναμη  κάθετη στην ράβδο που δίνεται από την σχέση F1=0,5t (SI) και ασκείτε σε ένα σημείο που απέχει  oριζόντια απόσταση 2 m από τον άξονα περιστροφής.Ο Κως ασκεί οριζόντια δύναμη κάθετη στην ράβδο που δίνεται από την σχέση F4=t (SI) και ασκείτε σε ένα σημείο που απέχει απόσταση 1 m από τον άξονα περιστροφής. Ο Μπο ασκεί οριζόντια δύναμη κάθετη στην ράβδο που δίνεται από την σχέση F2=5θ (SI)  όπου θ η γωνία που διαγράφει η οριζόντια δοκός και ασκείτε σε ένα σημείο που απέχει απόσταση 1 m από τον άξονα περιστροφής.
Ο Ντι ασκεί οριζόντια δύναμη κάθετη στην ράβδο που δίνεται από την σχέση F3= 2θ (SI) όπου θ η γωνία που διαγράφει η οριζόντια δοκός και ασκείτε σε ένα σημείο που απέχει απόσταση 2 m από τον άξονα περιστροφής.

Να βρεθεί ποια ομάδα θα κερδίσει και πόση ενέργεια θα καταναλώσουν ο Ντι και ο Μπο αν η γωνία που πρέπει να διαγράψει η οριζόντια ράβδος είναι θ=π/2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου